HTML

PR Cikkek

Összeszedjük a legjobb PR cikk oldalakat, ahol ingyenes cikk beküldési lehetőség van

Ingyenes pr cikk beküldési lehetőségek és seo tudástár

2017.03.02. 09:23 Yatour

Régi és új építésű falak festése

Címkék: lakás szobafestés

regi_es_uj_epitesu_falak_festese.jpgA lakás vagy szoba festése esetén egyáltalán nem mindegy, hogy milyen építésű falról beszélünk. A szobafestes.net oldal szakemberei odafigyelnek a részletekre, így arra is, hogy milyen építésű falra milyen festéket és hogyan használnak.

Mivel az ilyesmi látványos munka, és nem is végezzük havonta, ezért fontos, hogy jól legyen elkészítve, a megrendelő igényei szerint. Annak függvényében, hogy egy fal régi vagy új építésű, különböző munkafázisokra van szükség, így természetesen, az árak is különböznek.

Az új építésű falak festése esetében a munka nem jelenthet különösebb problémát, viszonylag hamar megvan. Első lépésként glettelünk, csiszolunk, alapozunk, és máris jöhet rá a színezés. Egy régi fal esetében ezeket a lépéseket megelőzi még néhány.

Ilyenek például a régi fal levakarása, a hibák kijavítása és ezeket követi a glettelés, csiszolás, alapozás és színezés. A szobafestes.hu oldalán keresgélve tehát ne csak az árak számbeli értékét tekintse, hanem számolja azt is fel, hogy milyen a szoba fala.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pr-cikkek.blog.hu/api/trackback/id/tr9712306609
süti beállítások módosítása